Jak Si Vyrobit Draka V Minecraftu

Obsah:

Jak Si Vyrobit Draka V Minecraftu
Jak Si Vyrobit Draka V Minecraftu

Video: Jak Si Vyrobit Draka V Minecraftu

Video: Jak Si Vyrobit Draka V Minecraftu
Video: Jak ''VYSEDĚT DRAČÍ VEJCE'' v Minecraftu! 2024, Duben
Anonim

Minecraft má koncový svět, ke kterému lze přistupovat prostřednictvím portálu. Kdysi to měl být konec hry, a proto šéf žije na okraji světa - obrovský drak. A pokud ho zabijete a získáte vejce, můžete si v Minecraftu vyrobit svého malého draka.

Jak si vyrobit draka v Minecraftu
Jak si vyrobit draka v Minecraftu

Jak porazit draka v Minecraftu

Chcete-li se dostat k drakovi, musíte nejprve udělat portál až k okraji. Chcete-li na konci najít draka, musíte zabít několik Enderů, abyste získali jejich oko. Pokud ho hodíte, bude létat správným směrem.

Abyste mohli bojovat s drakem hrany, musíte být dobře připraveni. K tomu je třeba vyrobit silné brnění, vyrobit a uvařit diamantový meč, luk a šípy a také zásobit potravinami.

Chcete-li porazit draka v Minecraftu, musíte nejprve zničit zdroje, které mu obnoví zdraví. K tomu musíte zničit sloupy, na kterých jsou umístěny. Když drak nebude schopen obnovit své zdraví, bude docela snadné ho zabít zasažením šípy.

Pokud se vám podaří zabít draka, získáte velké množství zkušeností a otevřete si portál, přes který se můžete vrátit domů. A co je nejdůležitější, najdete v Minecraftu vejce, ze kterého si můžete vyrobit draka.

Jak pěstovat draka v Minecraftu

Draka můžete získat umístěním vejce získaného ve světě Enders na teplé místo. Čím je teplejší, tím rychleji dosáhnete požadovaného výsledku. Chcete-li zvýšit teplotu kolem vajíčka, můžete ji překrýt lávou. Musíte aktivovat růst draka kliknutím pravým tlačítkem na vejce.

Jak vycvičit draka v Minecraftu

Vylíhnutý drak musí být krmen čerstvými rybami, které lze pomocí rybářského prutu ulovit v jakékoli vodní ploše.

Malý drak za vámi bude neustále utíkat a chránit vás před nepřáteli.

Chcete-li vycvičit draka, musíte si na Minecraftu nainstalovat speciální mod Dragon Mount. Po instalaci můžete zvířeti dávat příkazy a léčit je kostmi.

Když drak vyroste, je možné z něj udělat sjízdného. K tomu musíte vytvořit sedlo a nasadit ho na zvíře dýchající oheň.

Někteří hráči tvrdí, že výroba draka v Minecraftu může být jednodušší - přivolat pomocí speciálního týmu. V praxi to však budou moci dělat pouze vlastníci serverů.

Doporučuje: